0

Rólunk

 
Kényelmi lábbelik a legfájósabb lábaknak! 

Modelljeink 4 féle szélességben, különféle kialakitási módokban kaphatóak.
Női cipőket 35-45-ig, férfi cipőket 40-48-ig tartunk.
 
 
 
 

Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően
4 bőségben (G,H,K,M) , közel 400 modellt gyártanak, évről évre bővülő anyag és színválasztékkal. 
Minden modell kivehető talpbetéttel készül, így saját ortopédiailag kialakított talpbetéttel is használhatóak a termékek.
Ez higiéniai okokból nemcsak praktikus, de egészségügyi okokból sokszor nélkülözhetetlen.
A talpbetétek aktív szén hozzáadásával készülnek, amely semlegesíti a  gombákat és baktériumokat.

A PROAKTÍV talpbetéttel készült termékeknél a masszás párnák lágyan stimulálják a reflexzónákat, amely serkenti a vérkeringést, jótékonyan hatva ezzel a szervezet energia ellátására.

A DYNAMIC modellek gördülő talpa megfelelő súlyeloszlást biztosít a talp felületén, ezáltal tehermentesíti a csipő-, derék-, térdízületeket. Ezen gördülő technika révén lehetséges, hogy a sarokcsont kevésbé terhelődik, így sokan az ezzel kapcsolatos fájdalmak teljes megszűnéséről  számolnak be.
 
A GOnamic. A legújabb gördülő talp. A gördülő talp a beépített lábközép alátámasztás révén, mégnagyobb kényelmet és extra tehermentesítést jelent a térdnek és a gerincnek.
Elősegíti a helyes testtartást és kíméli az izületeket a hatákonyabb gördülő mozgás segítségével.
Az első osztályú, puha bőr alapanyagok és a párnázott talpbetét növelik a kényelmét, mely igény esetén kivehető és a saját talpbetéttel helyettesíthető.

Gördülő modellink OGYÉI minősítéssel rendelkeznek, egészségpénztárra elszámolhatóak.  

ORHTOTRITT modelleik rugalmas felsőrésszel készülnek, melyek teljes mértékben alkalmazkodnak a lábhoz.
Hamar feltörő, bütykös, beteg lábaknak (cukorbetegség esetén) ez a tökéletes megoldás.

TREKKING modelleik a terep viszonyokat jól bírják, stabil tartást biztosítanak a lábnak és vízhatlanok.
 
 
 

Az elért sikerek kulcsa a termék. A Rieker kollekciói a minden korosztály által keresett, hétköznapi viseletre szolgáló modellekből állnak. Ami igazán különleges bennük, az a kényelem. A folyamatos fejlesztések eredményeként a cég által gyártott cipők mindegyike rendelkezik az úgynevezett „ANTISTRESS” tulajdonságokkal. Az egyik ANTISTRESS tulajdonság az évszázados tapasztalat során kialakult optimális kaptafaforma. A Rieker cipőben az általában megszokottnál mintegy 30 százalékkal több hely van, ezért nem szorít és a járásnál elegendő kényelmet biztosít a lábnak. A modellek formavilágának kialakításakor elsődlegesek az ergonómiai szempontok. A másik ANTISTRESS elem a speciális poliuretán anyagú talp, mely szokatlanul nagy hajlékonyságot és rugalmasságot ad a cipőnek. A talp anyaga önmagában, a mostanában divatos gél sarokbetétek alkalmazása nélkül is megfelelően védi a gerincet a megterheléstől. Mindezt úgy képes teljesíteni, hogy közben a Rieker cipők pillekönnyűek. Páranként csupán 20-25 dekagrammot nyomnak. A termék igazi előnyei kívülről nem szembetűnők, de viseléskor mindenképpen érezhetők. A cipők már az első lépéstől kezdve kényelmesek és jó tulajdonságaikat használatuk során végig megtartják.
 
 
Ara
 
 
ara HighSoft
A szuperpuha bőr felsőrész gyengéden idomul a láb egyedi formájához, mégis megőrzi a cipő esztétikus megjelenését. A különlegesen rugalmas ara járótalp és a bőrrel fedett, speciális habszivacsból készült lábágy, mely lágyan idomul a láb boltozatához, elsőosztályú kényelmet biztosítanak. Az ara HighSoft cipő a gyártási technológiájának köszönhetően még a magassarkú cipőknél is a sportcipők komfortját biztosítja viselőjének egész nap!
 
A kivehető talpbetét azt a célt szolgálja, hogy járás közben különösen jól érezze magát viselője! Ez a talpbetét a lábujjaktól a sarokig optimálisan illeszkedik a láb anatómiájához és kíméli az izomzatot, a csontokat, ízületeket és szalagokat. Ezek mellett ideális megoldás mindenkinek, akinek saját talpbetétjét kell viselnie. Egyszerűen kicseréli, és kész!
 
 
ara bamboo
Ezt az érzést imádni fogja Ön és a lába is! Az ara által készített új frottír bélés és talpbélés környezetbarát bambuszszálakból készül, különösen puhák és kíméletesek a lábával. A szálak egyedülálló mikrószerkezete kitűnő nedvszívó és magas fokú légáteresztő képességgel rendelkezik. A pamuthoz képest a bambusz 60%-kal több nedvességet tud magába szívni és gyorsabban szárad, ami kellemes klímát biztosít a lábnak.
 
 
 
Ismert divatmárkákkal ellentétben a JS-nél alapvető cél olyan cipő gyártása, amely legnagyobb kényelmet nyújtja, nem kifejezetten a legutolsó divatról, hanem “A stílusos kényelem”-ről van szó. A Josef Seibel cipőnél a legfontosabb a hosszantartó kényelem és a cipő tartóssága.
Számos különböző modellcsaládja van, nem csupán a divatról szólnak, inkább arról a cipőről, amelynek örökké tartó értéke van. Egy “mindennapi cipő”-nek jó minőségű anyagból, kiváló szakértelemmel, legújabb technológiával és egyedi tervezéssel kell készülnie.
 


A modellekben anatómiai talpbetét található, amely:
– Egyenletes súlyelosztást biztosít
– Mosható, újra cserélhető (rendelhető)
• Szükség esetén egyedi talpbetét helyezhető bele (kivehető
talpbetétes modelleknél)
• Az átlagostól könnyebb, általában PU talppal készülnek, amely saját fejlesztésű, saját gyártású
• Manufakturális módon, kézzel készül, élőmunka
• Kézi varrás technológia
• Stretch modellek: problémamegoldás (bütyök, kalapácsujj), fájdalomcsillapítás
• Extra széles kaptafa, helyet ad a deformált lábnak
Minőség:
Csak európai bőrök felhasználásával készül
Magyarországi gyártás Kiskunfélegyházán, Móricgáton, Martfűn.
 
 
 

Egy Bugatti cipő manapság már nemcsak egy kiváló minőségű lábbelit takar, hanem egy olyan életérzést, amely megállíthatatlanul terjed. A cég állandó fejlesztéseinek köszönhetően mindig képes meglepni a vásárlóközönséget. Állandóan új anyagokkal kísérletezik, amelyek rendszerint be is váltják a hozzájuk fűzött reményeket. A gyártó több, mint innovatív. Sok esetben hoz olyan újításokat, amelyeken a divatvilág rendre elcsodálkozik.
Bugatti cipő pillanatnyilag szinte minden országban kapható, s a cég egyre csak fejlődik, ahogy az új technológiákat, úgy a térhódítást illetően is.
 
 
Üzemeltető:
Blue Shoes Kft
1024 Budapest Lövőház utca 2-6. 0. szint P005
A.sz.:11996602-2-41
Kereskedelmi tevékenység nyilvántartásbavételi szám: 9611/2019