0

Rólunk

 
 
Üzletünk a Német Waldläufer és a Svájci Rieker cégek termékeit forgalmazza. 

Kényelmi lábbelik a legfájósabb lábaknak! 

Modelljeink 4 féle szélességben, különféle kialakitási módokban kaphatóak.
Női cipőket 35-44-ig, férfi cipőket 40-47-ig tartunk.
 
A Waldläufer cégről:
 

Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően
4 bőségben (G,H,K,M) , közel 400 modellt gyártanak, évről évre bővülő anyag és színválasztékkal. 
Minden modell kivehető talpbetéttel készül, így saját ortopédiailag kialakított talpbetéttel is használhatóak a termékek.
Ez higiéniai okokból nemcsak praktikus, de egészségügyi okokból sokszor nélkülözhetetlen.
A talpbetétek aktív szén hozzáadásával készülnek, amely semlegesíti a  gombákat és baktériumokat.

A PROAKTÍV talpbetéttel készült termékeknél a masszás párnák lágyan stimulálják a reflexzónákat, amely serkenti a vérkeringést, jótékonyan hatva ezzel a szervezet energia ellátására.

A DYNAMIC modellek gördülő talpa megfelelő súlyeloszlást biztosít a talp felületén, ezáltal tehermentesíti a csipő-, derék-, térdízületeket. Ezen gördülő technika révén lehetséges, hogy a sarokcsont kevésbé terhelődik, így sokan az ezzel kapcsolatos fájdalmak teljes megszűnéséről  számolnak be.
Ezen modellek OGYÉI minősítéssel rendelkeznek, egészségpénztárra elszámolhatóak.  

ORHTOTRITT modelleik rugalmas felsőrésszel készülnek, melyek teljes mértékben alkalmazkodnak a lábhoz.
Hamar feltörő, bütykös, beteg lábaknak (cukorbetegség esetén) ez a tökéletes megoldás.

TREKKING modelleik a terep viszonyokat jól bírják, stabil tartást biztosítanak a lábnak és vízhatlanok.
 
A Rieker cégről:

 
 

Az elért sikerek kulcsa a termék. A Rieker kollekciói a minden korosztály által keresett, hétköznapi viseletre szolgáló modellekből állnak. Ami igazán különleges bennük, az a kényelem. A folyamatos fejlesztések eredményeként a cég által gyártott cipők mindegyike rendelkezik az úgynevezett „ANTISTRESS” tulajdonságokkal. Az egyik ANTISTRESS tulajdonság az évszázados tapasztalat során kialakult optimális kaptafaforma. A Rieker cipőben az általában megszokottnál mintegy 30 százalékkal több hely van, ezért nem szorít és a járásnál elegendő kényelmet biztosít a lábnak. A modellek formavilágának kialakításakor elsődlegesek az ergonómiai szempontok. A másik ANTISTRESS elem a speciális poliuretán anyagú talp, mely szokatlanul nagy hajlékonyságot és rugalmasságot ad a cipőnek. A talp anyaga önmagában, a mostanában divatos gél sarokbetétek alkalmazása nélkül is megfelelően védi a gerincet a megterheléstől. Mindezt úgy képes teljesíteni, hogy közben a Rieker cipők pillekönnyűek. Páranként csupán 20-25 dekagrammot nyomnak. A termék igazi előnyei kívülről nem szembetűnők, de viseléskor mindenképpen érezhetők. A cipők már az első lépéstől kezdve kényelmesek és jó tulajdonságaikat használatuk során végig megtartják.
 
Üzemeltető:
Blue Shoes Kft
1025 Bp. Törökvész út 87-91.
A.sz.:11996602-2-41
Kereskedelmi tevékenység nyilvántartásbavételi szám: 9611/2019