0
További képek

Rieker férfi bokacipõ (U0171-25)

Márka Rieker
Szín Barna
Típus Bokacipõ
Cikkcsoport Férfi
Sarokmagasság Lapos 2 cm alatt
Felsőrész Kombinált
Vízállósság Vízálló
Bélés Bundabélés
Szezonalitás Téli

Eredeti ár: 47 990 Ft

Akciós ár: 24 000 Ft (- 50 %)

Méret:


Vízállóság:
-A természetes bőr, és a Rieker által használt hightech-synthetic (műbőr) rostszerkezete a nedvességet átengedi, ezért ezen anyagok rövid idő után átázhatnak. 
A varrott technológiával készült cipőink a talp és a felsőrész minden más technológiánál rugalmasabb egybeépítése miatt átlagon felüli komfortérzetet biztosítanak. Gyakori azonban, hogy a varrásnál áteresztik a vizet. Ez a probléma a varrási felület szilikonos cipőkrémmel történő tömítésével csökkenthető. Ezen modellek mérsékelten vízálló jelöléssel vannak ellátva.
-Rieker-tex technológiával készült cipőink felső bőre és bélése közé egy vízhatlan, de páraáteresztő membrán kerül. Mivel a felsőrész egyes elemei csak varrással vannak egymáshoz rögzítve és a membrán elemei nincsenek összehegesztve, teljes vízállóságot nem garantálnak, de fokozottan vízállók.
Ennek értelmében a Rieker-tex cipők nagymértékben ellenállnak a víznek, miközben a lábfej szellőzését megfelelően biztosítják,de hosszantartó folyamatos nedves, vizes környezetben egy idő után beázhatnak.

További színek

Kapcsolódó termék


Ajánlott termékek